Skolens historie

1981

Holbæk lille Skole starter med 40 børn og 4 lærere på Platanvej, men flytter til Stenhusvej i en gammel villa. Der er ingen klasser – man melder sig i Oles gruppe, Fies gruppe osv. Forældrene klarer pasningsordningen, der ofte slutter med fællesspisning.

1985
Vi får tilnavnet "Sutskoskolen" - eleverne skal selv gøre rent og har derfor sutsko med. Bygningen til 1. mellemtrin bygges af forældre. Personalet beslutter, at alle skal have lige løn.

1991

Vores nye tilnavn er nu "hippieskolen"! Overbygningen får et nyt hus, og der er nu 100 elever på skolen.

1997

Vi køber mere jord og bygger hallen. Indtil da delte idrætsundervisningen lokale med musik i den nuværende dramakælder.

Vi lægger plads til Lilleskolernes musik- og teaterfestival.

2002

Overbygningen bliver 2-sporet, og vi har fået mange traditioner. Blandt andet: Træer plantes til sommerfesten, lejrskoler i alle klasser, samba reggae og andre fælles danse.

2010

Vi har igen stor musik- og teaterfestival på skolen. Denne gang i samarbejde med Sdr. Jernløse lilleskole.

2011

Vores lærere har fået deres eget hus “Kridthuset”.  2. mellemtrin har fået deres hus i skoven, og der er blevet bygget et stort og dejligt grovværksted bag på halbygningen.

I dag

Skolen har nu 300 elever og forventes ikke at blive større. Alle ansatte tjener ikke mere det samme…

Fremtiden

Hvad fremtiden byder - det er vi selv med til at bestemme.