​  Fællesskab

Sociale aktiviteter

Forventninger

Venskabsskoler

Det er altid godt at møde andre - derfor har vi venskabsskoler, både danske og udenlandske.

• 0. – 6. klasse holder idrætsdag med 3 private naboskoler: Andreasskolen, Realskolen og Sejergårdsskolen.

• 1. mellemtrin får hvert år besøg fra Odense Lilleskoles 3. klasse.

• 2. mellemtrin har gennem årene udviklet et program med en venskabsskole i Ljusdal, som ligger i det nordlige Sverige. Hvert andet år besøger vi dem i marts, og de besøger os samme år i juni.

• 9. klasse har en venskabsskole i Essen, Tyskland. De besøger os i oktober og vi besøger dem i april.

• 10. klasse har en venskabsskole i Soligorsk, som ligger i Hviderusland. De besøger os i november, og vi genbesøger i april.

Besøgene er med fagligt fokus, og alle besøgene foregår med privat indkvartering, både i Holbæk og i udlandet.